logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

SPORT Krupka - nemožné se stalo skutkem!

03.04.2012

aneb ono by to šlo, jen kdyby se chtělo.

Blahopřejeme! 

Dne 2. 4. 2012 se objevily v obchodním rejstříku ve sbírce listin údaje o výsledcích hospodaření SPORTU Krupka (účetní závěrky). Jsou sice v té nejstručnější a neúplné podobě, dost těžko z nich lze něco konkrétního vyčíst, navíc chybí rok 2010, ale přesto se jedná o veliký pokrok. Stačilo jedno důrazné vystoupení zastupitelů Zdravé Krupky a náhle jde to, co nešlo 10 let. 

(Uvedená čísla prozrazují, sportovní terminologií řečeno, že bez finančních transfuzí z rozpočtu města by SPORT Krupka dříve či později zkolaboval přímo na hřišti. Samozřejmě s výjimkou předních hráčů, kteří jsou nadopováni z městského na léta dopředu.)

Je vidět, že živá voda, kterou sebou přináší Zdravá Krupka, začíná působit. Sice pomalu a bolestivě, ale přesto oživuje Zdravá Krupka řádnou a veřejností kontrolovanou správu města. Jásat je ale předčasné. Jednalo se o poměrně jednoduchý krok, kdy pomohl i razantní požadavek a hrozba penále Krajským soudem, pod který obchodní rejstřík patří. Nebyli potřeba další zastupitelé, kteří starostovy lži o nezveřejňování hospodářských výsledků SPORTU Krupka nadšeně spolkli jak malinu.

K dalším očistným krokům bude Zdravá Krupka potřebovat, aby i další zastupitelé začali plnit to, co voličům před volbami slibovali. Např. taková ODS v čele s bývalým starostou. Na volebních letácích sliboval důrazné kontroly a změny v městských společnostech, průhledné hospodaření města. Teď pod přísným okem a tvrdou rukou nového starosty zastupitelé ODS buď mlčí, nebo jako M. Puchar na zastupitelstvo skoro vůbec nechodí. Jimi obelhaný volič je jim jen k smíchu. 

Zdravá Krupka dobře ví, že její snahu o očistu radnice tiše podporuje většina občanů města. A až se přidá tato zatím mlčící většina i veřejně, lze očekávat, že se Krupka zase rozsvítí do své bývalé krásy.


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.