logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Návrh rozpočtu města na rok 2012 - Seznamte se!

19.02.2012

Od pátku 17. února je na úřední desce města vyvěšen návrh rozpočtu na rok 2012 . Snad Vám z něj nebudou oči přecházet hned nadvakrát. Nejdříve kvůli špatné grafické kvalitě, ve které je předložen, a následně i kvůli (ne)přehlednosti zpracování a sumám u některých položek. Pokud se Vám něco nebude "zdát", máte plné právo zaslat vedení radnice do 4. března své připomínky, případně je přednést ještě v den veřejného jednání zastupitelstva města 5. března 2012. Věříme, že má tým, který tento návrh zpracoval, zcela čisté svědomí, a neexistuje tedy žádná překážka pro to, aby se začalo jednat v zájmu pracujících občanů města až odpoledne od 16. hodiny.

Ještě jednou si Vás dovolujeme upozornit na nutnost pojištění toho, aby neskončily Vaše e-maily i s připomínkami v koši a abyste žádali současně o potvrzení jejich přijetí, nebo je zaslali v kopii i na naši e-mailovou adresu. Rádi se postaráme, aby Vaše připomínky nebyly opomenuty. Ještě jednou uvádíme potřebné kontakty:     

Komu: starosta@mukrupka.cz, jaroslav.dubsky@mukrupka.cz                                                                                                                           Kopie: info@zdravakrupka.cz

Rozklikávacího rozpočtu se ze strany vedení města asi v nejbližší době nedočkáme. Přesto již v určité podobě existuje.Seznamte se s Rozklikávacím rozpočtem města Krupka(2000 - 2009). Podívejte se i na rubriku " Jak číst rozpočet ".


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.