logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Rok 2021 nezačal v Krupce zrovna nejlépe

26.01.2021

MOC DOBŘE NÁM TEN NOVÝ ROK V KRUPCE NEZAČAL☹️ V noci z 2. na 3. ledna došlo k tragédii v domě s pečovatelskou službou ve Hřbitovní ulici. V bytě v přízemí začalo hořet a jedna klientka nepřežila.
Z facebooku Zdravé Krupky:
 
Upřímnou soustrast pozůstalým.
◽️
Poděkování záchranným složkám - hasičských sborům a policii.
O seniory, kteří přišli o střechu nad hlavou, se město postaralo. Poskytlo prostory v areálu stadionu. O některé se postarali jejich příbuzní.
Bližší informace by měly být k dispozici zítra, na kdy byl starostou svolán krizový štáb a rada města. Pak se veřejnost dozví více.
◽️
Domy s pečovatelskou službou v Krupce mají již své za sebou. Ten ve Vodní ulici byl nedávno v havarijním stavu. Kdy se naposledy investovalo do domu ve Hřbitovní ulici, není známo. Jestli selhaly požární hlásiče, se časem dozvíme. Pokud jsou v bytech instalovány. Dům v Dlouhé ulici vypadá slušně, v minulých letech dostal novou fasádu a výtah, ale jádra v bytech jsou původní. Hlásiče požáru byly v bytech před několika lety instalovány.
 
Neštěstí věnovala pozornost četná média.

Při požáru domova pro seniory v Krupce zemřela žena

Při požáru domova s pečovatelskou službou v Krupce zemřela žena

Při požáru v domově důchodců v Krupce zemřela žena. Škoda jde do milionů

Při požáru v domově s pečovatelskou službou v Krupce zemřela žena. Stav budovy posoudí statik

Požár domova seniorů v Krupce. Jeden lidský život si vyžádal noční požár domova pro seniory v Krupce na Teplicku. Devět obyvatel zařízení hasiči evakuovali.

Požár v Krupce

Požárem způsobená škoda 3-5 mil. Kč, jedna klientka přišla o život.
Vyšetřování příčin vzniku požáru ještě nebylo ukončeno, policisté ale hned druhý den vyloučili úmyslné založení. „Buď se jednalo o technickou závadu, nebo o nedbalostní jednání,“ potvrdil už před časem policejní mluvčí Daniel Vítek.


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.