logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

KRUPKA rok po zápisu do UNESCO

26.07.2020

Začátkem července, přesně 6. července 2020, uplynul rok od slavného zápisu města Krupky na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Zastupitelka Zdravé Krupky Mgr. Miloslava Bačová jako jedna za "SPOJENCŮ PRO KRAJ" provedla ve středu 22. července některé další "Spojence" Krupkou. Jaké bylo jejich zděšení při pohledu na potenciál, který Krupka nabízí a který je naprosto promrhán, můžete zhlédnout v následujícím videu. 

Je to smutný pohled. Odpovědnost za zbídačený stav města pak nesou koaliční partněři, řídícími se již dlouhodobě především potřebami a zájmy starosty PhDr. Ing. Zdeňka Matouše, Ph.D. MBA místo potřebami města a jeho občanů.

 

SPOJENCI PRO KRAJ V KRUPCE

Krupský starosta Z. Matouš je již dva roky jedním z náměstků hejtmana Ústeckéh kraje Oldřicha Bubeníčka. V jeho gesci je cestovní ruch a rozvoj kraje. Chtělo by říct, že v tomto případě se stal kozel zahradníkem. Rozvoj města, které jako starosta již 9 let spravuje, je toho důkazem. To mu však vůbec nebrání, aby se časopise METROPOL vyjadřoval v rozporu s tím, jak město pod jeho vedením vypadá. Český METROPOL č.8/2020

 


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.