logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

PF 2021

02.01.2021

Vážení přátelé, rok 2020 skončil.

Obecně lze říct, že se s ním zřejmě většina z nás rozloučila ráda. Loučila se totiž s nadějí, že ten nový rok 2021 bude lepší. Ten minulý byl v novodobé historii jedním z nejnáročnějších. Pandemie Covid-19 obrátila mnohým lidem život naruby. Vybrala si své lidské i ekonomické oběti.

Ale zdá se, že se přece jen začíná blýskat na lepší časy. Přispět k návratu do běžného způsobu života může každý z nás. Každý, kdo bude respektovat a dodržovat základní opatření proti šíření coronaviru a kdo se nechá proti onemocnění, které způsobuje tento nebezpečný virus, očkovat, jakmile to jen bude možné. Účinná vakcína je na světě a není třeba se jí obávat.

 

Na komunální úrovni byl pro nás ZDRAVOU KRUPKU minulý rok celkem úspěšný.
Podařilo se nám posunout kauzu Jabloňový sad.
Podařilo se nám poukázat na podezřelou kauzu a rozkrýt způsob prodeje pozemků v Unčíně. Obě kauzy značně poškodily dobrou pověst města. A mýlí se ten, kdo si myslí, že pověst Krupky poškozují ti, kteří na nekalé praktiky starosty města upozorňují.

Budeme dále pro Vás, občany města Krupka pracovat!
• Věříme, že KRUPKA NAŠE MĚSTO jako část koalice už nebude podporovat nekalé praktiky starosty města.
• Věříme, že starosta, radní i všichni zastupitelé najdou společně vůli pořádat zasedání zastupitelstva města v odpoledních hodinách, jak to požaduje právě kolující petice občanů města.
• Věříme, že se tak bude moci veřejnost zapojit do spolurozhodování ve věcech obecních.
• Věříme, že s Vaší podporou půjde vše lépe a rychleji a že začneme Krupce společně vracet zpět dobrou pověst.

„Až to bude nejblbější, začne se to všechno obracet k lepšímu,“ tak nějak to kdysi řekl Václav Havel. Ten moment se už blíží.


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.