logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

SPOJENÉ OPOZIČNÍ SÍLY PRO KRUPKU

15.11.2019

V těchto dnech si připomínáme 30 let svobodného života v naší zemi. S tím, jak je svoboda důležitá, se máme jako opozice možnost konfrontovat i u nás v Krupce. Stále není možné, abychom se mohli svobodně vyjádřit na stránkách krupského měsíčníku Radnice nebo na oficiálním webu města. Ty jsou i nadále "hlásnou troubou" pouze vládnoucí koalice. Naštěstí máme i jiné možnosti.

Před dvěma týdny uplynul rok od ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Krupky. Čtvrtinu volebního období máme za sebou. Jaké bylo z pohledu opozičních zastupitelů, se dozvíte z  informačního listu, který pod názvem SOS PRO KRUPKU vydali společně opoziční zastupitelé. V těchto dnech ho dostala v tištěné verzi do svých schránek většina krupských domácností. Dnes ho přinášíme ještě touto cestou.

 

Pokud vás něco zaujalo nebo máte nějaké další postřehy o životě v našem městě, tak se o ně podělte. Neváhejte se s nimi obrátit na některý z facebookových profilů ANO 2011, MPV nebo ZDRAVÉ KRUPKY. Psát můžete do komentářů nebo do zpráv. 

Od radního města Mgr. T. Lišky a starosty již odezvu máme. Dnes se oba nezávisle na sobě osobně vyjádřili. Radní T. Liška se ptal naší zastupitelky M. Bačové, která vhazovala infolisty krátce po půl druhé v ulici, kde bydlí, proč vůbec takové lži a polopravdy roznáší. Vyzvala ho, aby ony lži a polopravdy vyvrátil. O kousek dál se pak velmi uboze a trapně projevil sám starosta PhDr. Ing. Z. Matouš, Ph.D., MBA (náměstek hejtmana Ústeckého kraje). Ze stavby svého rekonstuovaného domu naproti hřbitovu na ni vulgárně pokřikoval a tituloval ji velmi nechutnými výrazy. Prostě, krupský starosta. 

Uvidíme, jakou "estrádu" si připraví koalice na nadcházející zasedání zastupitelstva, které se uskuteční, jak nám bylo dnes oznámeno, v pondělí 25. listopadu 2019 od 14.00 hodin. Možná se pokusí o nemožné, tj. vyvrátit ony údajné lži a polopravdy.

 


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.