logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Starostův ranní monolog

11.02.2012

V úterý večer jsem našla v emailu zprávu z MěÚ Krupka. Zpráva obsahovala pouze přílohu, ve které nám starosta sdělil den konání pracovního zastupitelstva k rozpočtu města, a to 16. 2. v 9 hodin. Velmi stručná zpráva. Vše by se zdálo bez problému, pokud by ovšem datum, které bylo původně oznámeno na posledním zastupitelstvu na 20. 2. v 9 h, nebylo změněno. To je tedy zase komunikace ze strany vedení. 

Na plánovaný termín jsem si v práci vyhradila volno, ale díky této změně se pracovního zasedání zastupitelstva účastnit nemohu. Napsala jsem tedy vedení radnice a ostatním zastupitelům mail, kde jsem apelovala na změnu termínů pouze ze závažných důvodů a předem dostatečně odůvodněných. Vždyť by stačilo tak málo! Co třeba napsat všem zastupitelům mail – Vážení zastupitelé, vzhledem k tomu a tomu důvodu jsme přistoupili ke změně termínu. Děkujeme za pochopení. 

To jsem ale naivka, co? Takhle se přeci se zastupiteli a občany v Krupce nekomunikuje, ty se přeci rovnou staví před hotovou věc, bez jakékoliv diskuse. Brrr, diskuse – to je ale sprosté slovo!

A víte, kdo mi hned druhý den ráno volal? Sám mocný starosta Matouš. Vychrlil na mě monolog plný napadání a urážek, dokonce i na můj osobní život. Kolegové v práci se nestíhali divit. Předvedl se mi opět ve své plné parádě. Prostě starosta, reprezentativní osoba Krupky, to je on – našeho města šampion. Ještě, že má k dispozici náš skvělý nezávislý a objektivní krupský měsíčník, kde si může před občany vylepšovat svůj obraz a rejpat do Zdravé Krupky.

Starosto, starosto, nás ale neoklameš!

Dana Krejsová
Zdravá Krupka


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.