logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Pozvánka na 2. zasedání Zastupitelstva města Krupka

13.02.2019

Vážení spoluobčané, zveme vás na 2. zasedání zastupitelstva našeho města.

 

Proběhne ve středu 20. 02. od 14.00 hodin, což je po více než dvou a půl měsících od předešlého zasedání. Ani tentokrát se nebudou zastupitelé zabývat chybějícím rozpočtem města na rok 2019. Řešit se kromě jiného však bude z podnětu opozičních zastupitelů hnutí ANO 2011 i problematika maršovského sídliště. Přijďte vyjádřit svůj názor.

  

Pozvánka s programem byla zveřejněna na úřední desce v pondělí, ve stejném termínu ji obdrželi i zastupitelé. 

 

Ilustrační foto: 1. zasedání ZM, 3. 12. 2018, autor: Zdravá Krupka

 

Oceňujeme, že se starosta nevrátil ke starému času začátku zasedání (9.00 h.), na kterém trval 7 let a po celou dobu odmítal výzvy opozičních zastupitelů na přesun do odpoledních hodin. Pokud se o prosazení změny začátku přičinili koaliční zastupitelé z hnutí Krupka naše město, pak je třeba jim poděkovat. Druhá hodina odpolední není sice stále ještě nejideálnější, ale na Krupku pod vedením ČSSD jde o velký pokrok.

Ačkoli uplynuly již dva měsíce z nového kalendářního roku, nebude se ani toto únorové zasedání věnovat rozpočtu města, a to ani v rovině informace či debaty o připravě rozpočtu. Přitom se v únorovém vydání měsíčníku Radnice dozvídáme, že v příštím, tj. březnovém vydání bude informace o schváleném rozpočtu města na rok 2019. Návrh na debatu o přípravovaném rozpočtu podali opoziční zastupitelé za ANO 2011, Zdravou Krupku, MPV a KSČM již na 1. zasedání ZM 3. prosince minulého roku. Bohužel byl smeten ze stolu.

Zajímavým bodem bude "Řešení situace na maršovském sídlišti v Krupce aplikací zákona č. 111/2006 Sb., § 33d o možném nedoplatku na bydlení v praxi, v ulicích Karla Čapka a Dukelských hrdinů k 01.06.2019", které předložili zastupitelé z hnutí ANO 2011. Je třeba jim poblahopřát, že se jim podařilo prosadit tento bod do zasedání. Doufejme, že bude program zasedání schválen i včetně tohoto bodu.

 


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.