logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Krásné Vánoce a vše dobré v novém roce 2019

21.12.2018

Vážení spoluobčané,

blíží se čas Vánoc, vánočních přání a novoročních předsevzetí.
Pro většinu z nás je to nejkrásnější období roku. Setkáváme se se svými blízkými a chováme se k sobě lépe a ohleduplněji.

 

Klíčem k dobrým mezilidských vztahům, vhodné komunikaci, k ochotě se dohodnout či najít společný kompromis, jsou principy, které bychom uvítali i v oblasti aktivit, směřovaných ku prospěchu našeho města. Do nového roku si proto přejme najít dostatek sil a trpělivosti.

Děkujeme Vám za projevenou důvěru a podporu, kterou jste nám dosud, zejména pak při volbách, vyjádřili.

Přejeme Vám všem pevné zdraví, mnoho štěstí a rodinné pohody. Ať se Vám v nastávajícím roce podaří naplnit všechna pracovní i osobní předsevzetí tak, abyste za rok mohli konstatovat, že byl rok 2019 pro Vás i Vaše nejbližší šťastný a úspěšný. John Lennon kdysi řekl: „Až bude nejhůř, tak se na nikoho nespoléhej... Všichni Ti stejně jen řeknou, že to bude DOBRÝ...“.

My, zastupitelé Zdravé Krupky, se budeme snažit, aby to v našem městě DOBRÉ bylo, ale budeme se při tom vždy spoléhat na Vás, občany našeho města. Podpoříme projekty, které povedou ke zlepšení života v Krupce a které budou dobrými počiny. Budeme ale i nadále proti korupci, proti plýtvání finančními prostředky a proti nečestnému vystupování a jednání.

Krásné Vánoce a vše dobré novém roce 2019!

Vaši zastupitelé - Mgr. Miloslava Bačová, Ing. Rostislav Příhoda, Mgr. Bc. Marcela Řeháková


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.