logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Teplický deník o poslední kauze krupského starosty

07.05.2017

Na poslední počin krupského starosty reagují i regionální média. Teplický deník přinesl ve čtvrtek článek s titulkem "Krupka koupí hotel a předělá ho na byty pro seniory. Opozici se to nelíbí"

Ano, opozici se to opravdu nelíbí. Domnívá se, že město není žádná charita, aby z městské pokladny dorovnávalo místnímu podnikali (výroba oken) ztráty, které utrpěl při svém podnikání.Tento podnikatel již v únoru na prvním setkání s několika zastupiteli zcela otevřeně přiznal, že o hotel usiloval 5 let. Loni v červnu se mu ho podařilo konečně koupit za 6, 2 mil. Ovšem krátce po nabytí hotelu si uvědomil, že by do jeho rekonstrukce musel vložit další své peníze a to se mu náhle zjevně nechtělo. Tak se rozhodl ho obratem se ziskem 3,8 nabídnout k prodeji. Vymáhat pohledávky soudní cestou trvá prý příliš dlouho a on tak dlouho čekat nechce. To zaprvé.

A zadruhé - ptáme se, proč není v jediném materiále připraveném a předloženém vedením města uvedeno, že jak penzion Kavalír, tak i hotel Horal budou jednou opravdu sloužit seniorům? NIC nebylo v materiálech pro zastupitele, NIC nenajdete v usnesení. Proč asi? A kde skončí ty zbytečně utracené miliony??? Nezdá se nám, že by byl krupský starosta takový lidumil, který myslí víc na blaho druhých než na to své.


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.