logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Pozvánka na 14. zasedání Zastupitelstva města Krupky

17.04.2017

Zastupitelé ZDRAVÉ  KRUPKY Vás zvou na 14. zasedání zastupitelstva města v tomto volebním období. Uskuteční se mimořádně nikoli v pondělí, ale v úterý 25. dubna 2017. Doba začátku jako vždy za starosty Z. Matouše v 9.00 hodin.

POZVÁNKA s hlavními body programu

Vzhledem k některým bodům programu lze očekávat bouřlivé jednání. Starosta bude chtít zřejmě prosadit koupi hotelu HORAL. Více přineseme až v následujících dnech, jakmile budeme mít jako zastupitelé k dispozici předložené materiály. Budeme informovat i dvou setkáních členů pracovní skupiny (zastupitelů města) navržených starostou města a schválených radou města k jednání se současným majitelem hotelu HORAL.

Zdravá Krupka navrhla také zařazení dalšího bodu do programu zasedání. V něm by se mělo zastupitelstvo zabývat Obecně závaznou vyhláškou č. 1/2013 regulující v Krupce hazard.

Touto vyhláškou bylo upraveno provozování loterijní činnosti na území města s účinností od 1.1.2014. Od počáku jsme s touto vyhláškou nesouhlasili. Dnes je jasné, že porušuje po celou dobu své existence ustanovení § 19a zákona o ochraně hospodářské soutěže, kterým se orgánům veřejné správy zapovídá zvýhodňovat určité soutěžitele.

Město se existencí této vyhlášky vystavuje sankci za protisoutěžní jednání veřejné správy.

Městu Bílině byla počátkem tohoto roku za velmi podobnou obecně závaznou vyhlášku udělena Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže sankce ve výši 275 000,- Kč.

Obecně závazná vyhláška č. 10/2015 města Bíliny

Zpráva Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) k udělení sankce městu Bílině

 

zastupitelé Zdravé Krupky

 


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.