logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Pozvánka na 11. zasedání Zastupitelstva města Krupky

06.09.2016

Na 12. září svolal starosta Krupky zastupitele na zasedání. Jak je již starostovou tradicí, začíná se opět ráno v 9.00 hodin. Pozor ale na změnu místa - poprvé budou zastupitelé jednat v novém prostoru.

Pozvánka pro občany Krupky je zde.

Písemně jsme požádali o zařazení bodu "Pravidla pro vydávání měsíčníku Radnice" do programu zasedáni. Učiníme tak na radu starosty ještě jednou ústně přímo na zasedání zastupitelstva města. Zde je naše zdůvodnění:

Žádná veřejně známá pravidla pro vydávání měsíčníku Radnice neexistují a dochází tak k problémům. S výzvou na jejich zpracování přišel na červnovém zasedání ZM zastupitel a  předseda  kontrolního výboru pan A. Vítů (ANO). Vyšel ze závěrů kontroly měsíčníku Radnice, provedené na jaře letošního roku - po dvou městem prohraných žalobách na porušování tiskového zákona.

Na červnovém zasedání zastupitelstva města 20. června 2016 jsme za nás zastupitele Zdravé Krupky předali návrh Pravidel pro vydávání měsíčku Radnice společně s dalšími dvěma brožurami  a následně byly veškeré tyto podklady doručeny elektronicky i ostatním zastupitelům. Všichni měli dostatek času se s návrhem seznámit. Nyní nastává čas, kdy by mělo zastupitelstvo najít sílu začít se tomuto úkolu věnovat.

 

Zde je náš návrh Pravidel pro vydávání měsíčníku Radnice, jak jsme ho předložili v červnu na zastupitelstvu města.

 

 

 


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.