logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

ČSSD ruku v ruce s KSČM a s ředitelem ZŠ Teplická v čele hazardu v Krupce

04.10.2013

Obecně závazná vyhláška regulující od 1. 1. 2014 v Krupce hazard

Krupské politické strany, které mají plná ústa ochrany sociálně slabých a řádné výchovy mládeže, podpořily jejich další okrádání a ovlivňování hazardem. Představitelé těchto stran společně předložili, odhlasovali a podepsali vyhlášku umožňující v Krupce dál provozovat hazard. Sice v omezené podobě, ale dále zaměřený především a právě na sociálně slabé a na mladou generaci. Nyní nově evidentně pod ochrannými křídly pánů z čela krupské radnice.

Vyhlášku navrhl starosta města Ing. Matouš – člen ČSSD. Jedna z provozoven je v domě vlastněném radním K. Roučkem, předsedou krupské ČSSD a členem okresního výboru ČSSD v Teplicích. Vyhlášku hrdě podepsal „papírový“ místostarosta Krupky a také předseda komise města Krupky pro řešení „romské“ problematiky. Přitom problémy s Romy způsobuje z valné míry právě hazard a jeho průvodní jevy jako lichva, prodej a užívání drog a nucená prostituce a kriminalita. Rozdvojenost místostarosty Dubského z tohoto protikladu přímo bučí. A vyvolává otázku, zda svůj zájem o řešení „romské“ problematiky jen nepředstírá, či spíš maskuje svou skutečnou pozici v tomto závažném problému.

Místostarosta Dubský je zároveň významným představitelem KSČM a díky tomu také zastupitelem Ústeckého kraje, předsedou dopravní komise Ústeckého kraje, členem vedení ROP Severozápad (přidělování evropských dotací) a členem představenstva Krajské zdravotní, spravující pět krajských nemocnic. Tzn. i velmi blízký spolupracovník hejtmana Ústeckého kraje též komunisty O. Bubeníčka.

Nelze si tedy představit, že podpis pod touto vyhláškou tito významní představitelé svých partají nekonzultovali se svým partajním vedením. A to, že podepsali, znamená, že pro tuto podporu hazardu dostali od svých partají souhlas. Voliči si takto mohou udělat jasno o podstatě a skutečných cílech těchto partají.

Smutným důkazem rozvratu základních společenských a kulturních hodnot mezi představiteli krupské radnice je i souhlas s podporou hazardu od radního Mgr. T. Lišky, který je zároveň ředitelem základní školy Teplická Na Točně. To, že provozování hazardu podporuje ředitel základní školy, odpovědný za výchovu a vzdělávání několika set dětí, je jen další krupskou smutnou kuriozitou.

(red.)


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.