logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Rezignace či odvolání členky finančního výboru?

18.02.2013

Jedním z bodů dnešního programu 9. zasedání zastupitelstva města byla zpráva finančního výboru (dále jen FV).

V rámci této zprávy byli zastupitelé informováni starostou města, že členka FV Ing. V. Holíková podala rezignaci na svou funkci. Její rezignace byla přijata.

Paní Ing. V. Holíková, která se nemohla z pracovních důvodů osobně dnešního zastupitelstva města zúčastnit, připojila ke své rezignaci i žádost, aby byli zastupitelé seznámeni s jejím zdůvodněním své rezignace. Protože k ničemu takovému nedošlo (což se dalo očekávat), seznámila jsem s jejím zdůvodněním všechny přítomné sama, neboť jsem ho měla od paní Ing. Holíkové k dispozici.

Zde je text zdůvodnění její rezignace na členství ve FV

Na její místo byla zvolena paní A. Holešinská - DSSS. Pan Saifert navrhl na členství i nového zastupitele za Zdravou Krupku pana Ing. R. Příhodu. Bohužel musel kandidaturu na členství odmítnout právě z důvodů, kvůli nimž na ni rezignovali jak bývalý starosta Ing. M. Puchar, tak i nyní Ing.V. Holíková.

Po přestávce z ničeho nic starosta náhle změnil názor a bez ohledu na již před tím přijatou rezignaci prohlásil, že bude lepší, když paní Ing. V. Holíkou odvolají. Tak se také bezprostředně stalo. Většina zastupitelů poslušně pro její odvolání zvedla ruku.

Za občany Krupky, jimž není jedno, jak se veřejnými prostředky nakládá, děkujeme paní Ing. V. Holíkové za snahu, kterou vyvinula ve snaze dohlédnout na správné hospodaření města. Že jí byly házeny klacky pod nohy, je všem jasné.

Miloslava Bačová, opoziční zastupitelka


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.