logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Guru radniční propagandy triumfuje

07.12.2012

Zastupitelka Mgr. Miloslava Bačová požádala redakci městské tiskoviny RADNICE o zveřejnění  reakce (článku) na společné „Prohlášení“ zastupitelů svolaných p. Matoušem a zveřejněného v RADNICI z října 2011 (str. 2). Toto „Prohlášení“ bylo postavené na zfalšovaném Návrhu koaliční smlouvy Zdravé Krupky, k jehož zfalšování došlo vepsáním jmen zastupitelů Zdravé Krupky k funkcím v čele radnice města. Na základě tohoto falza, předloženého pány Matoušem a Křivohlavým, jimi svolaní zastupitelé označili Zdravou Krupku za mocichtivou a neschopnou konstruktivní spolupráce při správě města dle jejich představ. Pana Matouše následně zvolili starostou města, sami se ocitli v čelných funkcích radnice a p. Křivohlavý získal z rozpočtu města placené místo mluvčího p. Matouše – tj. radnice.

Primitivní a do očí bijící zfalšování Návrhu koaliční smlouvy Zdravé Krupky teplická policie, popoháněná stížnostmi na její liknavou práci, potvrdila až srpnu 2012. Zastupitelka pí. Bačová předpokládala, že pro představitele radnice, podle nich samotných čestných a spravedlivých, nebude problém zveřejnit v tiskovině RADNICE její vyjádření, zvláště když tehdejší zfalšování potvrdila sama policie. Avšak. Pan Křivohlavý, guru radniční propagandy, jí rezolutně odmítl její příspěvek v měsíčníku RADNICE města Krupky zveřejnit.

Byrokraticky dokonalým rozborem paragrafů zdůvodňuje, že žádost zastupitelky p. Bačové nesplňuje žádné z ustanovení § 12 tiskového zákona 46/2000 Sb., a proto nemůže (i kdyby on sám chtěl) její reakci zveřejnit. Tím zamaskoval, že zveřejnění příspěvku pí. Bačové je pro vedení radnice nepřijatelné, protože příspěvek dokazuje, že k ovládnutí radnice využili zfalšovaný dokument. No, není těžké si představit, s jakým gustem p. Křivohlavý tohle vyjádření psal. „Já ti dám, babo!“ muselo sladce vibrovat celým tělem p. Křivohlavého. S pí. Bačovou má totiž letité nevyřízené účty.

Je to už z doby, kdy se náhle objevil jako tiskový mluvčí nového závodu Knauf Insulation, který Krupku zamořoval fenol formaldehydovým puchem. Pan Křivohlavý se tehdy živil jako obhájce provozů, které svým zápachem a hlukem obtěžovaly své okolí. K tomu je nutné mít silný kachní žaludek, neznat stud a být notně splachovací. A vše tohle p. Křivohlavý uplatňoval i při obhajobě neobhajitelného zápachu z Knaufu.

A vždycky když dosáhl jakéhos takéhos výsledku, přišla pí. Bačová a jeho slepenec nepravd a odborných nesmyslů kvalifikovanými argumenty zcela rozcupovala. Až to Knauf vzdal, s p. Křivohlavým skončil, stejně jako s fenolem a formaldehydem a přešel na současnou ekologičtější technologii, s kterou se teď chlubí a má velké zisky. A to i díky pí. Bačové, která na rozdíl od p. Křivohlavého udělala pro Krupku i ten Knauf kus pozitivní práce.

Taková potupa se samozřejmě nezapomíná. A tak, když po další neúspěšné misi, v které p. Křivohlavý opět marně obhajoval páchnoucí a proto zastavený trmický lihovar, se objevil v Krupce ve službách p. Matouše, bylo jasné, že si na pí. Bačové dříve či později pěkně smlsne. Zvlášť poté, když opakovaně spolu s dalšími zastavila ve prospěch sponzora p. Křivohlavého uplácené a manipulované volby.
„Jak z té mizérie?“ radili se Matoušovi příznivci, po (až na potřetí) soudem uznaných výsledcích voleb. K jejich zděšení se Zdravá Krupka stala mezi těmi, kteří neupláceli, vítězem voleb a dohromady měli většinu. A tak se objevuje to, až teď policií potvrzené zfalšování dokumentu Zdravé Krupky. Zfalšování, které jak hejno vyděšených kuřat nahnalo zastupitele, vystrašené tím, že jim prý Zdravá Krupka vyfoukne všechny funkce, pod štědře roztažená křídla p. Matouše. Zfalšování na hony zapáchalo manipulativními metodami p. Křivohlavého. Policie však autora zfalšování nenašla.

Od té doby, už přes rok p. Křivohlavý řídí propagandu krupské radnice. Lidé v jejím čele jsou vynášeni do nebes. Zdravá Krupka a její zastupitelé sráženi do pekel – viz článek z 29. 11. 2012 na webu města. A pí. Bačová je pomlouvána úplně stejně jako už léta p. Maleček. Inu, kde nejsou fakta, nastoupí propaganda. Nezbývá než se nenechat vytočit a v klidu rozkrývat propagandistické triky p. Křivohlavého. Jak říká Švejk - to chce klid. Ono totiž všechno, co v poslední době p. Křivohlavý obhajoval, dříve či později skončilo. „Takže, pane tiskový mluvčí, koukejte se na krupské radnici víc snažit!“

Pavel Maleček

K profilu Ing. M. Křivohlavého - ecomonitor.cz, duben 2008

Odhalení špióna
Fiktivní zájemce o biozeleninu přišel na Veřejné projednání záměru prasečí farmy v Solanech a jen velmi nerad se představil - Ing. Milan Křivohlavý, vlastní agenturu PRAGMA plus s.r.o., která se specializuje na mediální služby pro tzv. „problémové firmy“. Jeho služeb využívá také firma KNAUF, která u Krupky na Teplicku postavila továrnu na výrobu izolace z minerální vaty. Obyvatelé žijící v okolí díky únikům škodlivin trpí kašlem, pálením očí a zápachem. Podle sdružení Arnika patří firmě KNAUF také první místo v množství vypouštěného formaldehydu, který se řadí mezi rakovinotvorné látky. Pan Křivohlavý je navržen na ZELENOU PERLU za svůj výrok týkající se neškodnosti formaldehydu. (Zelená perla je anketa o antiekologický výrok, takže vlastně sestra Ropáka roku)


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.