logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Záznam z 8. zasedání ZM

06.12.2012

Celé poslední zasedání zastupitelstva města Krupka můžete sledovat z tohoto záznamu.

Kvalita zvuku není nejlepší, rušily větráky u topných těles, ale i tak je možno si udělat obrázek o tom, jak to na zasedáních ZM v Krupce chodí. Všimněte si, jak byla těsnou většinou hlasů (11) schválena smlouva prodeje Jabloňového sadu zhotoviteli za 100,-Kč / m2. Zatímco jiným (naposledy paní, která chce v Unčíně postavit lékárnu) je prodáván metr pozemku k podnikatelskému záměru za 600,- Kč.

Asi deset minut před koncem začíná opoziční zastupitelka Mgr. Bačová seznamovat zastupitele a všechny další přítomné v sále se závěry policejního vyšetřování, které potvrdilo zfalšování dokumentu Zdravé Krupky a fakt,  postavený na závěru soudního znalce z oboru kybernetiky, že NIKDY nebyla na tomto webu vyvěšena verze Návrhu koaliční smlouvy se jmény u funkcí. Je tedy nemožné, aby někdo tvrdil, že " se mu to  podařilo stáhnout z webu ZK" - povšimněte si, jak se starosta přiznal kývnutí hlavy k tomu, že to byl on, kdo to tvrdil. Podobně se pak vyjádřili na policii další úředníci - museli křivě vypovídat, neboť kde nic není, ani smrt nebere.

K reakci pana Kadavého doplňujeme, že nebylo nutno vykonstruovat takový podvod a lež jen pro to, aby s námi dále nemuseli jednat, pokud nesouhlasili s tím, že nehodláme ani potřetí zavírat oči před manipulací u voleb a opět jsme museli podat stížnost na volby k soudu. Nebyli jsme to my, kdo agónii prodlužoval tím, že docházelo opakovaně k manipulaci voličů. Důslednost je důležítá vždy a všude, u nás v Krupce pak o to více. Připravený podvod uchránil nejen komunistické zastupitele před vysvětlováním občanům - svým voličům, proč nechtějí se Zdravou Krupkou  vytvořit koalici, která by začala pak postupně měnit poměry na krupské radnici k lepšímu. Jen oni vědí, proč to udělali a postavili se věrně na stranu těch, pro něž se u voleb hlasy kupovaly.


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.