logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Komunistický kandidát do senátu a krupský místostarosta Jaroslav Dubský v televizním duelu

17.10.2012

V televizním duelu s pravicovým kandidátem a primátorem Teplic Jaroslavem Kuberou  dokladoval pan Dubský svou čestnost a levicovost svou údajnou snahou pomáhat důchodcům, mladým rodinám a sociálně slabým. A taktéž svým údajným bojem proti korupci.

Ve své politické praxi se však chová zcela opačně. Svou funkci místostarosty získal jako úplatek za podporu a volbu současného starosty města p. Matouše. Ten (tj. p. Matouš) již více než 15 let zneužívá svých funkcí na radnici města Krupky k vlastnímu obohacování skrze prosazování předražených nákupů a zakázek a podhodnocování prodeje majetku města, což přestavuje pro město ztrátu už téměř půl miliardy Kč.

Jako komunista nyní  p. Dubský vykřikuje do světa své obavy o demokracii, která je podle něj stále víc zatlačována dravostí a bezohledností mocných, a v níž platí, že kdo má peníze, má i moc. A přesně takového člověka pomohl prosadit do funkce starosty města a přijal za svou službu úplatek v podobě funkce místostarosty. Pomohlo mu k tomu mlčení k uplácení a manipulaci voleb a falšování dokumentů politické konkurence.

Pan Dubský léta podporuje systém, který v duelu kritizoval.  Odmítá přiznat si, že je dnes jednou z hlav systému, který Krupku poškozuje v řádu stamilionů Kč, systému, který natvrdo okrádá především důchodce, mladé rodiny a sociálně potřebné. Pan Dubský je navíc už rok jednim z těch, kdo brání kontrolám veřejných zakázek a firem města, na dálku páchnoucích korupcí.

Pan Dubský tedy v televizi vědomě (drze) lhal. Prosím, přesvědčte se sami. Televizní senátní duel - Volební obvod Teplice: Jaroslav Kubera (ODS) - Jaroslav Dubský (KSČM)

M. Bačová, P. Maleček


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.