logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

O tvrdé realitě Krupky již bez humoru III

19.09.2012

 A jak je na tom většina lidí v Krupce a jak z toho ven?

Znepokojivý je odklon (od správné cesty) řady slušných lidí a také spolků, které často podléhají informačnímu a hlavně mocenskému a finančnímu nátlaku Matoušovy radnice.

Pro ně máme zásadní vzkaz:

"Vážení spoluobčané,

chápeme, že není jednoduché vzepřít se radnici, která drží v rukou dotace pro Vaši činnost, a je pro ni samozřejmostí, že se vynasnaží v případě Vašeho odporu či neposlušnosti nabourat Vaše osobní, rodinné i pracovní vztahy. Proto dokážeme pochopit jistou mez Vaší servility k takto bídně konající radnici. Jen to, prosím, nepřehánějte a zachovejte si rovnou páteř, osobní hrdost, čistý štít a naději brzkého konce Matoušova totalitního drancování města. Jeho otevřené spojenectví s obdivovateli tvrdého komunismu je jasným signálem jeho klesající podpory. Stává se nepřijatelným pro čím dál větší počet lidí, klesá i jeho podpora ve vyšších mocenských kruzích včetně těch policejních. Ano, on a jeho nejbližší budou v poslední křeči okolo sebe hodně nebezpečně kopat.Pokud se na nás obrátíte, rádi Vám pomůžeme."

Ten, kdo touží po svobodné, kulturní a prosperující Krupce, musí nějakou tu ránu vydržet a také ji musí umět vrátit. Bez toho se bezohledných politických psychopatů a jejich kleptokracie (autokratická vláda zlodějů a podvodníků) město Krupka a její občané nezbaví. Zdravá Krupka Vám nabízí spolupráci a podporu na cestě k tak dlouho očekávané a potřebné změně.

A kdo je politický psychopat a co je patokracie? Přečtěte si níže a posuďte sami.

„..... současný systém (založený na dravosti, bezohlednosti a neustálém ekonomickém růstu) přitahuje stejný typ lidí. Tedy dravé a bezohledné psychopaty, kteří nemají svědomí. Neznají stud. Zodpovědnost. Spolupráci,“ vypočítává MUDr. Jan Hnízdil,  který letos v dubnu přišel s výzvou k občanskému vzdoru. „Tito lidé obsadili vedoucí pozice, obklopili se dalšími psychopaty nebo lidmi slabými a manipulovatelnými. Říká se tomu sice pořád demokracie, ve skutečnosti je to ale patokracie, vláda psychopatů.“ Více zde.

„Psychopati, prostřednictvím svojí schopnosti rozpoznat sobě rovné, rychle stoupají po společenských stupních a shlukují se okolo pák moci společnosti, kde jejich celospolečenský zlý vliv metastazuje. Následný negativní výběr znamená aktivní přípravu a dosazování dalších psychopatů a dalších patologických deviantů nižšího stupně, kteří jsou přístupni jejich záměrům a to do doby, dokud se nedosáhne kritického množství lidí s patologickými poruchami, čímž se zrodí patokracie. Ta přežívá díky pocitu ohrožení ze strany společnosti normálních lidí, včetně dalších zemí, kde přetrvávají různé formy systému normálního člověka. Zůstat na vrcholu je pro vládce klasický problém - být či nebýt. Biologická, psychologická, morální a ekonomická zkáza většiny normálních lidí se pro patokraty stává biologickou nezbytností.“, píše Niall Bradley v knize „Pravda k moci: psychopati vládnou našemu světu.“ Více zde.


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.