logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Mají to ti naši skvělí krupští radní ale pech!

20.08.2012

Fejeton horkých srpnových dní

Celým městem obdivovaná parta radních Krupky má ale pech! Její obětavá práce ve prospěch celého města, vykonávaná na úkor jejich osobního volna i obsahu jejich peněženek a majetku, se dostala do palby neoprávněně kritických a zlých médií, koupených za mrzký peníz neukojených mocichtivců z opozice v zastupitelstvu. 

Současná rada města, vzniklá spojením poctivců nepravdivě obviněných z uplácení a manipulace voleb a obdivu k totalitnímu komunismu, je kritizována za to, že razantně zasáhla proti divokým tlupám na horním sídlišti Maršov, kteří sem byli sestěhováni přes veřejnosti známý odpor krupské radnice z celých Čech. Teď je celé sídliště zamlženo kouřem z ohňů a grilů na ulicích tábořících hord tak, že nic nevidí ani radnicí draze zakoupené kamery a místní bossové, neprávem obviňovaní ze spolupráce s radnicí, nemohou kontrolovat, zda jim funguje jejich byznys v praní sociálních dávek v předraženém bydlení, hazardu, prostituci, lichvě, prodeji drog a dalších zlodějnách.

Právě proto obětaví krupští radní a jejich věrní v zastupitelstvu schválili vyhlášku, která ty hordy zažene zpět do panelových bytů a nastolí zde klid a pořádek, tolik potřebný pro práci výše popisovaných bossů. A ta zlá média z toho dělají potlačování základních lidských práv sociálně slabých! To byli přeci oni sami, kdo skočil na špek ctihodným pánům v kravatách, a nechali se přestěhovat do ráje, který jim byl těmi kravaťáky slibován právě v Krupce, na horním sídlišti Maršov. Je jen otázkou, proč se ti krupští kravaťáci z toho ráje před časem tak rychle odstěhovali do domů v Husitské ulici nebo bytů v Bachurovce, levně získaných díky konexím a vlivu z krupské radnice.

No, a aby toho nebylo dost, pustila se ta zlá, neobjektivní a uplacená média i do tak krystalicky čistého výběrového řízení, jakým byl výběr nové ředitelky jedné z krupských školek. Původní ředitelka školky odmítla z nepochopitelných důvodů pod skvělou krupskou radnicí pracovat (nebyla sama, navíc se i do ostatních řízení povětšinou přihlásila jen jedna jediná uchazečka) a tak výběrová komise vybraná krupskými radními se stejně krystalicky čistou minulostí i současností mohla vybírat z nových tváří, tedy jedné tváře. Ta se však komisi nelíbila. A tak se jedna z členek výběrové komise rozhodla obětovat a do opakovaného výběrového řízení se přihlásila sama. Rada města moudře komisaře obměnila, je jen divné, že opět jen z okruhu svých známých a tato komise předchozí komisařku, jako opět jedinou přihlášenou, konečně vybrala. No, není to úžasné?
Tento krystalicky čistý proces se těm zlým médiím opět nelíbí. A tak jako pravý chlap  promluvil na webu města Krupky tiskový mluvčí rady města Milan Křivohlavý, známý z obhajoby smradlavých provozů v široširém okolí. Krystalicky čistě vysvětlil, že krupská radnice v obou případech vždy postupovala v souladu se zákonem a v zájmu všech slušných občanů Krupky. A média ve spravedlivém rozhořčení vyzval k omluvě. ČLÁNEK MF dnes - SEVER z 20.srpna 2012 si můžete přečíst zde .

Jen důvod toho puchu valícího se z krupské radnice zase takticky zamlčel. Dle zaručeně lživých zpráv, to v tom srpnovém vedru začíná hnít mrtvola demokracie umlácená v budově krupské radnice krupskými radními. Jsou to chlapi k pohledání! A do své poctivé práce při správě města, hlavně jeho majetku, si přeci nenechají nějakými usmolenými demokraty kecat. 

Co říci závěrem? Článek neberte vážně. Byl psán při 37 stupních ve stínu. A to se to leckomu v hlavě poplete. Takže v Krupce je určitě vše tak, jak napsal tiskový mluvčí Milan Křivohlavý ve své za peníze města klimatizované kanceláři.

Pavel Maleček - zastupitel


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.